​Fehérvár Biztosítási Alkusz Kft.
A biztosítási portál

​Fehérvár Biztosítási Alkusz Kft.
A biztosítási portál

​Fehérvár Biztosítási Alkusz Kft.
A biztosítási portál
REFERENCIÁK
Lorem ipsum

​Fehérvár Biztosítási Alkusz Kft.
A biztosítási portál

Kötelező Gépjármű Biztosítás /KGFB/

CASCO Biztosítás​ 

             Életbiztosítás 

Utasbiztosítás 

Ezen az oldalon olvashat bővebb információt az általunk kínált biztosítási csomagokról.
Az utasbiztosítástól kezdve, lakásbiztosításon át, a CASCO megkötéséig, nálunk bizonyára megtalálja azt a típust amire szüksége van.
Szaktanácsadást nyújtunk minden kedves ügyfelünkkel, amely keretében kiválasztjuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot.


Kötelező biztosítás (KGFB)
Kötelező gépjármű felelősség biztosítás. A biztosított gépjármű által okozott károkra nyújt fedezetet.

Casco biztosítás
Amit a Cascoról tudni érdemes: A CASCO biztosítási szerződés célja, hogy a tulajdonunkban, használatunkban levő gépjárműben (leggyakrabban személyautóban) keletkezett károkat megtérítse.
Egy általános CASCO fedezetet nyújt az autó töréskáraira (akár sajáthibás balesetről, akár ismeretlen általi rongálásról legyen szó), elemi és tűzkárokra, az egész autó vagy alkatrészeinek ellopására, de kiegészítőként tartalmazhat poggyász-, extratartozék- és balesetbiztosítási modult, vagy akár kölcsöngépjármű-szolgáltatást is. A gépjárművekben viszonylag gyakran keletkezik kár, és ezek a károk nagy összegűek is lehetnek, így a nagy kockázat miatt a CASCO nem olcsó biztosítási forma. Új autókra ennek ellenére feltétlenül érdemes megkötni (különösen akkor, ha az autót hitelre vettük), de pár éves használt autóra is találhatunk igényeinknek még megfelelő, de határozottan olcsóbb szerződést. A CASCO szerződések díját két tényező határozza meg alapvetően: az egyik az autó új értéke, a másik a választott önrészesedés. Az önrészesedés mértékét a szerződés egyértelműen tartalmazza, egyrészt egy konkrét összeg (pl. 100.000 Ft), másrészt százalékos formában (pl. 10%). A kettő közül a nagyobbik érték az, amit a biztosító a kártérítés összegéből le fog vonni, tehát ezt nekünk kell zsebből állnunk. Értelemszerűen a biztosítás díját az önrész emelésével tehetjük kedvezőbbé, ez azonban alapos megfontolást igényel. Mi számít új és mi használt autónak? Az oldalunkon az az autó számít újnak, amely 0 km-es, az autót a kereskedésből még nem hozták ki és amelynek ön lesz az első tulajdonosa. Minden egyéb esetben az autót már használtként kell biztosítani. A szemle - casco kötés előtt: A használt autókra kötött CASCO esetében a biztosítók érthetően ragaszkodnak ahhoz, hogy a szerződéskötéskor szakértőjük megszemlézze az autó állapotát, ez azonban nem akadályoz meg abban, hogy online kössünk szerződést, mivel rendszerünk a szemle megszervezésében is értékes segítséget nyújt. A szemle az Ön számára többletköltséget nem jelent és a legtöbb biztosító esetében a szakértő Önt otthonában keresi fel. Így Önnek ezzel sem kell fáradnia.

Élet biztosítás
A Biztosított halálakor és/vagy a szerződés lejártakor szolgáltat a megjelölt személy, vagy vállalkozás részére.

Utas biztosítás
Az utazás során fellépő személyi és vagyoni károkra nyújt fedezetet.

Lakás biztosítás
Minden, amit a lakásbiztosításról tudni kell:
Ön megszerezte álmai otthonát, de gondoljon bele a következő szavak jelentésébe: tűz, vihar, csőtörés, betörés és rablás, felelősség. Csak néhány a lehetséges kockázatok közül. Védje meg legfontosabb beruházását, otthonát, az igényeinek leginkább megfelelő biztosítás kiválasztásáva. A következőkben egy átfogó lakásbiztosítási tájékozatót közlünk.
Fontos, hogy a szerződés megkötése előtt tájékozódjon az egyes biztosítók különös lakásbiztosítási feltételeiről is.

Vállalati és Vagyon biztosítás
Vagyonbiztosítások közé tartoznak a lakásbiztosítások, építési-szerelési biztosítások, autóbiztosítások, vállalati vagyonbiztosítások, mezőgazdasági biztosítások és bizonyos értelemben a balesetbiztosítások is. Ahogyan a gyűjtő elnevezés is magában foglalja, ezen termékek típusaival valamely számunkra fontos tárgy, eszköz, tevékenység értékét kívánjuk biztosítani. A vagyonbiztosítási termékek kiválasztásánál, legfontosabb tényező a biztosítandó eszközök értékének helyes meghatározása és ennek folyamatos nyomon követése. Ez azt jelenti, hogy nem elég egyszer biztosítani mondjuk a lakásunkban lévő ingóságunk értékét, hanem folyamatosan (lehetőleg évente) felül kell vizsgálni, hogy a biztosításunk fedezné-e a vagyonelem megsemmisüléséből adódó kárunkat. Ez a folyamatos felülvizsgálat szakértőt igényel, többek között ebben is segítenek a biztosítási alkuszok. Egy-egy vagyonelemhez kapcsolódó biztosításból számtalan típussal (módozattal találkozhatunk), azonban ez nem változtat a fent említett aranyszabályon. Az egyes módozatok összehasonlítását és számunkra legmegfelelőbb kiválasztását szintén alkusz segítségével végezhetjük el. Sokan esnek ugyanis abba hibába, hogy egy-egy vagyonbiztosítás kiválasztásánál csak az árat veszik figyelembe, nem pedig a mögötte meghúzódó szolgáltatást. A kellemetlen meglepetés pedig éppen akkor érkezik, mikor valaki igénybe szeretné venni azt, amiért gyakran évek óta fizet. Ezért most kiemeljük néhány biztosítási típus legfontosabb tulajdonságait, hogy ne csak az ár számítson. A vállalkozás ingatlanában, ingóságában és egyéb vagyoni eszközeiben bekövetkezett károkra, illetve a tevékenységből adódó károkra nyújt fedezetet.

Munkanélküliség biztosítás
Adott egyén munkanélkülivé válásával szolgáltat a biztosítás. Pótolja a kieső jövedelem egy részét.

Mezőgazdasági biztosítás
A mezőgazdasági termelés során fellépő természeti és nem természeti (pl. lopás, rongálás) kockázatok fedezésére szolgáló biztosítás.

Egészség biztosítás
Egészségmegőrző, illetve prevenciós programok fedezetére kötött biztosítás. Valamint ide tartozik az egyes egészségügyi ellátások, beavatkozások fedezetére szolgáló biztosítás is.

Elektronikus berendezések és készülékek összkockázatú biztosítása
Biztosítsa munkaeszközeit, kedvenc műszaki termékeit: okostelefonját , laptopját, táblagépét évi: 10-12e Ft-ért...