​Fehérvár Biztosítási Alkusz Kft.
A biztosítási portál

​Fehérvár Biztosítási Alkusz Kft.
A biztosítási portál

​Fehérvár Biztosítási Alkusz Kft.
A biztosítási portál
RÓLUNK
Lorem ipsum

​Fehérvár Biztosítási Alkusz Kft.
A biztosítási portál

Amiért minket választanak...

A Fehérvár Biztosítási Alkusz Kft. 2006. október 15-én kezdte meg működését Székesfehérváron. A Kft. biztosításközvetítésre, biztosítási tanácsadásra, hitelközvetítésre szakosodott. A magyarországi biztosítási piac dinamikus fejlődésének, a biztosítók közötti folyamatos versengésnek köszönhetően az árak konszolidálódtak, a szolgáltatások színvonalassá váltak, jobbnál jobb ajánlatok állnak az ügyfelek rendelkezésére. Ezek közül választani nem könnyű feladat.
Mi azért jöttünk létre, hogy segítsük ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást nyújtó biztosítótársaságot megtalálni, a legkedvezőbb feltételek és díjak mellett.
Célunk értéket teremteni, biztonságot és stabil pénzügyi alapokat nyújtani partnereink részére, ügyfélközpontú, problémamegoldást kereső munkatársaink segítségével.
Ügyfélkapcsolatainkban kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a pontos, korrekt tájékoztatásnak, a gyors ügyintézésnek és a teljeskörü, kiszolgálásnak.
Célul tűztük ki, hogy olyan biztosítás- és hitelközvetítői szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére, hogy a szakmai tartalmában, legkedvezőbb díjával nem csak elnyerje, de hosszú távon fenn is tartsa partnereink megtisztelő bizalmát.
Magyarország valamennyi jelentős biztosító társaságával szerződésben állunk, az ország egész területén, valamennyi biztosítási módozatot érintően készen állunk összehasonlító, elemző tanácsadást nyújtani. Munkánk során nagy figyelmet fordítunk partnereink igényének maximális kielégítésére, a kockázati tényezők korrekt meghatározására, mindent elkövetünk az optimális biztosítási díj elérése érdekében.

Mi az ALKUSZ?

Olyan biztosításközvetítő, aki a szerződés létrejöttét, fennmaradását a biztosítási védelmet kereső megbízásából segíti. Segítséget nyújt a biztosítási igény megfogalmazásához és a megfelelő partner (biztosító) kiválasztásához, közreműködhet a díjbeszedésben és a kárrendezésben is. Az alkusz független, nem köthet olyan megállapodást, hogy az ajánlatokat csak egyetlen biztosítóhoz közvetíti. Az Ön részére igényfelmérést követően a legoptimálisabb ajánlatokkal tudunk szolgálni. Legyen az megtakarítás, beteg- és balesetbiztosítás, utasbiztosítás, Önnek vagy a gyermek számára. Lehet a cél a nyugdíj, lakás vagy gyermeke jövője. Cégek számára is tudunk ajánlattal szolgálni. Csoportos biztosítás, felelősség. Ossza meg velünk igényeit és mi kész csomaggal szolgálunk Önnek.

Alkusz és a biztosítók kapcsolata:

Minden biztosítási alkusz biztosító társaságokkal köt partneri szerződést, hogy az ügyfel...ei több biztosítási ajánlat közül tudjon választani. Jellemző az alkusz és a biztosító napi kapcsolattartása. A biztosító alkusz partnereit folyamatosan tájékoztatja az új biztosítási termékekről, az alkusz cég munkatársainak oktatást tart a biztosítási termékek jellemzőiről, kötésének lehetőségeiről.Számos biztosítási alkusz biztosító társaságok meghatározó szereplőjévé vált. Az ügyfelek előnyösnek tartják, ha egy alkusz céget keresnek fel, és nem kell több biztosító társaságot felkeresni, hogy megtalálják a legkedvezőbb biztosítási ajánlatot. A biztosítási alkusz a biztosítótól jutalékot kap, tehát nem kell az ügyfélnek fizetnie az alkuszi tevékenységért! Ha olyan alkuszba botlik az ember, aki a tevékenységéért pénzt akar kérni, nem árt alaposan végig gondolni a dolgokat…

A Fehérvár Biztosítási Alkusz Kft. adatai:

- Bejegyezve a Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásába: 2006.09.04.
- Cégjegyzékszám: 07-09-012428
- Adószám: 13794262-1-07
- Elérhetőség: www.fehervaralkusz.hu/kapcsolat oldalon
- MNB felügyeleti engedély szám: 206110968700
- Nyilvántartást vezető, tevékenységet felügyelő hatóság:

  Magyar Nemzeti Bank (MNB) Pénzügyi Felügyelet
  Cím: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39. 
  Központi levélcím: H-1534 Budapest BKKP PF.:777. 
  Központi telefon: (36-1) 4899-100 
  Központi fax: (36-1) 4899-102 
  Webcím: www.mnb.hu

- Tevékenységi körünk: Független biztosításközvetítés, egyéb pénzügyi kiegészítő tevékenység
  A biztosítási termékek teljes palettájának közvetítésére jogosultak vagyunk, ezért a biztosítók termékeit
  általánosságban közvetítjük az Ügyfeleink részére.
- Minősített befolyás: Az alkusz nem rendelkezik minősített befolyással egyik partner biztosítóban sem.
- Díjátvétel: A Fehérvár Biztosítási Alkusz Kft. a biztosítási termék közvetítése során az ügyféltől a díjat 
  100.000 Ft összeghatárig átveheti. Ezen összeg felett, postai csekken vagy banki utalással van lehetőség rendezni a díjat.
- Szakmai felelősségbiztosítás:  Biztosítási törvénynek megfelelően rendelkezünk.
                                                            Generali Biztosító Zrt. Szerződés szám: 95610901901174000